torsdag den 27. oktober 2011

Efterårsferie

Sarafine har haft efterårsferie, og har nydt det.
Vi har jobbet, men jeg var så heldig at have en enkelt fridag tirsdag, så den tilbragte vi i 'byen'. Vi inviterede mormor med og tog på strøgtur, hvor mormor forærede den unge dame et par nye støvler. Super smart blev hun.
Så kaldte biffen hvor vi så 'far til 4' - bagefter ville den unge dame gerne spise sushi :DSå tog hun hjem til farmor & farfar nogle dage og blev igen  forkælet...
De var en tur på Holmegaard glasværk hvor hun bl.a. lavede denne heldige kartoffel, egentlig lavede hun 2 og kaldte dem knold & tot, må indrømme jeg ikke kan huske om det er knold el tot der står i vores stue.
Ideen, kan jo snildt bruges selvom ferien er slut. De skal tørre i ovnen v. 75 gr, til de er skrumpede og tørre. Jeg valgte dog at stille den på brændeovnen, hvor den kan blive helt tør.

Håber også I har fået nydt ferie med jeres familier!

1 kommentar:

  1. Hejsa Anette. Sikke en skøn efterårsferie I har haft og sikke en fin heldig kartoffel :-) Jeg håber at du har modtaget min pakke fra pakkelegen og at du kunne bruge indholdet. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på.

    Ha en dejlig weekend. Kh Mette

    SvarSlet